Yonex Voltric 10 DG

Yonex Voltric 10 DG

RSL Bidon Blauw

RSL Bidon Blauw

Yonex DUORA 55

De Yonex DUORA 55 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 55 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 55 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 99,95
€ 69,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1420057
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen, Rood, Zwart
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 83

Bestel hier nu de Yonex Duora 55. De Yonex Duora 55 is een bijzonder racket. Het is net als de overige rackets uit de Duora-lijn van Yonex een racket met 2  verschillende zijdes. Dit is een allround model uitgerust met de DUAL Optimum System. Waar andere rackets voornamelijk ontwikkeld zijn op het ondersteunen van de forehand slagen, kun je met dit racket een stuk makkelijker een backhand clear en smash slaan. Quote van Lee Chong Wei een van de beste single spelers in de wereld: “I feel like my arm is one with the racquet on both my forehand and backhand, so I can push faster at the net “ De reden achter de ontwikkeling van dit badminton frame is dat er een groot verschil is tussen contact en snelheid tussen backhand en forehand slagen. De duora serie van Yonex zorgt ervoor dat u deze verschillen optimaal kunt benutten, in plaats van dat u er last van heeft. U heeft nu meer controle bij forehand slagen en het frame zorgt voor de ideale kick bij backhandslagen. Verder is de Yonex Duora 55 een 'even balanced' frame, waarbij het balanspunt in het midden zit. In combinatie met de medium flexibele steel van het racket, zorgt dit voor een mooi allround racket.

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 55 standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 55
Uw waardering