Yonex Voltric 7 DG

Yonex Voltric 7 DG

Yonex DUORA 55

Yonex DUORA 55

Yonex Voltric 10 DG

De Yonex Voltric 10 DG is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Voltric serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 10 DG zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 10 DG op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 15.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 129,95
€ 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
voltric10DG
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Serie Voltric
Maximale bespankracht in KG 15.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 88

De Yonex Voltric 10 DG is het racket voor aanvallende spelers, die graag wat meer kilo (tot 15,5 kg) op het racket willen hebben. Het racket heeft een stijve steel, waardoor u meer controle heeft over de shuttle. De Yonex Voltric 10 DG is een 'head heavy' frame, waardoor u meer ondersteuning krijgt bij het slaan van een harde smash. De Yonex Voltric 10 DG heeft een gewicht van ongeveer 88 gram. Dus bent u op zoek naar een racket waar meer kilo op kan dan bij de meeste rackets, bestel dan nu de Yonex Voltric 10 DG.

Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 10 DG standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 10 DG
Uw waardering