Carlton Tour Gym Bag

Carlton Tour Gym Bag

Yonex Voltric 10 DG

Yonex Voltric 10 DG

Yonex Voltric 7 DG

De Yonex Voltric 7 DG is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Voltric serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 7 DG zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 7 DG op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 15.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 109,95
€ 74,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1408019
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Paars
Serie Voltric
Maximale bespankracht in KG 15.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 83

De Yonex Voltric 7 DG is het racket voor aanvallende spelers, die graag wat meer kilo (tot 15,5 kg) op het racket willen hebben. Het racket heeft een medium flexibele steel, waardoor er een goede balans is tussen extra ondersteuning voor het slaan van een goede clear en een goede controle over de shuttle. De Yonex Voltric 7 DG is een 'head heavy' frame, waardoor u meer ondersteuning krijgt bij het slaan van een harde smash. De Yonex Voltric 7 DG heeft een licht gewicht van ongeveer 83 gram. Dus bent u op zoek naar een racket waar meer kilo op kan dan bij de meeste rackets, bestel dan nu de Yonex Voltric 7 DG.

Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 7 DG standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 7 DG
Uw waardering