Yonex Nanoray 50 FX

Yonex Nanoray 50 FX

Dunlop Club 6 Racket Bag 2017

Dunlop Club 6 Racket Bag 2017

Yonex Muscle Power 8

De Yonex Muscle Power 8 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Muscle Power serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Muscle Power 8 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Muscle Power 8 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 41,95
€ 33,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1070081
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw
Serie Muscle Power
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Aluminum, Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 92

De Yonex Muscle Power 8 is een aluminium in combinatie met graphite badmintonracket. Dit zorgt ervoor dat het racket tegen een stootje kan, maar tegelijkertijd ook medium flexibel is. Het racket is vooral geschikt voor de jeugdige badmintonspeler. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u de shuttle gemakkelijk hard weg kan slaan, maar ook de controle over de shuttle behoudt.

Badmintonplanet levert de Yonex Muscle Power 8 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Muscle Power 8
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!