Adidas Classic Pet Zwart

Adidas Classic Pet Zwart

Yonex Muscle Power 8

Yonex Muscle Power 8

Yonex Nanoray 50 FX

De Yonex Nanoray 50 FX is 1790 en 1795. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray 50 FX zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray 50 FX op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4549317687376
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Serie Nanoray

De Yonex Nanoray 50 FX is een head light racket en geschikt voor de gemiddelde tot ervaren spelers. Doordat het racket head light is, is de racketsnelheid hoger dan bij andere soorten rackets. Het racket is medium flexibel, waarbij er een goede balans is tussen power en controle. De Yonex Nanoray 50 FX heeft een gewicht van ongeveer 83 gram. Een Vibratie Filter Cap zorgt ervoor dat trillingen beter geabsorbeerd worden. Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray 50 FX standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray 50 FX
Uw waardering