Adidas Performance Bidon 0.75L Zwart

Adidas Performance Bidon 0.75L Zwart

Yonex Voltric Power Storm

Yonex Voltric Power Storm

Yonex Voltric Power Attack

De Yonex Voltric Power Attack is 1790 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric Power Attack zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric Power Attack op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 119,95
Special Price € 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4549317820131
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex

Hier kunt u de Yonex Voltric Power Attack bestellen. Dit racket is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een 'head heavy' racket met een medium flexibele steel. De Yonex Voltric Power Attack ondersteunt het slaan van een goede smash en zorgt voor een goede balans tussen power en controle. Het gewicht van dit racket ligt rond de 83 gram. De Yonex Voltric Power Attack ziet er erg gaaf uit met haar zwarte kleur en diverse rode accenten op het racket. Bent u op zoek naar een aanvallend frame? Bestel dan nu de Yonex Voltric Power Attack! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric Power Attack standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric Power Attack
Uw waardering