Yonex Voltric Power Attack

Yonex Voltric Power Attack

Yonex Nanoray Dynamic Lightning

Yonex Nanoray Dynamic Lightning

Yonex Voltric Power Storm

De Yonex Voltric Power Storm is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Voltric serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric Power Storm zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric Power Storm op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 79,95
€ 44,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4549317820360
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Grijs, Zwart
Serie Voltric
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 87

Hier kunt u de Yonex Voltric Power Storm bestellen. Dit racket is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een 'head heavy' racket. Het racket heeft een medium flexibele steel, maar voelt wel iets stijver aan. De Yonex Voltric Power Storm ondersteunt het slaan van een goede smash en zorgt voor een goede balans tussen power en controle. Het gewicht van dit racket ligt rond de 87 gram (3U). De Yonex Voltric Power Storm ziet er erg gaaf uit met haar blauwe, zwarte en grijze accenten op het racket.

Bent u op zoek naar een aanvallend frame? Bestel dan nu de Yonex Voltric Power Storm! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric Power Storm standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric Power Storm
Uw waardering